Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارها نشان می‌دهد که بخش مهمی از تلفات تصادفات درجاده‌های برون‌شهری رخ می دهد و البته در این رابطه ناایمن بودن جاده ها،عدم بازدارندگی جرائم،خستگی وخواب آلودگی رانندگان،بالا بودن سرعت،کمبود تعداد دوربین های نظارتی و عدم توجه به جلو از مهم ترین عوامل بروز تصادفات می باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع،مدتی است که بخشی ازاخبار منتشر شده از سوی رسانه های استان به تصادفات برون شهری اختصاص یافته است، تصادفاتی که متاسفانه گاه و بی گاه افراد را به کام مرگ می کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متاسفانه ایران به لحاظ تلفات ناشی از تصادف و سوانح جاده‌ای و ترافیکی به عنوان یکی از کشورهای دارای رتبه است که البته این تلفات در ایام خاص سال نظیر تعطیلات نوروز و سایر تعطیلات سال افزایش می یابد.

 

آمارها نشان می‌دهد که بخش مهمی از تلفات تصادفات درجاده‌های برون‌شهری رخ می دهد و البته در این رابطه بالا بودن سرعت، ناایمن بودن جاده ها،عدم بازدارندگی جرائم،خستگی وخواب آلودگی رانندگان،کمبود تعداد دوربین های نظارتی و عدم توجه به جلو از مهم ترین عوامل بروز تصادفات می باشند.

 

متاسفانه علی رغم اینکه در کشورهای توسعه‌یافته، بهره گیری از فناوری‌های جدید، آمار تصادفات و تلفات جاده ای را تا حد زیادی کاهش داده است اما در کشور و استان ما هنوز هم روزانه اخباری از تلفات تصادفات به گوش می رسد.

 

درماههای منتهی به پایان سال و با توجه به پیش رو بودن نوروز، گفتگویی ترتیب دادیم با رییس پلیس راه استان همدان تا از وضعیت ایمنی جاده های استان آمار تصادفات در نه ماهه سال جاری مطلع شویم.

 

تصادفات بومی افزیش یافته است

رضا عزیزی،رئیس پلیس راه استان همدان در گفتگو با خبرنگار نافع، با بیان اینکه در سالهای گذشته عمده ی تصادفات محورهای مواصلاتی استان به افرادغیربومی برمی گشت،گفت:متاسفانه در سال جاری تعداد زیادی از تصادفات، مربوط به بومی های استان بوده است.

 

امسال، 78درصد تصادفات جاده ای، بومی بوده است

وی بااشاره به اینکه امسال 78 درصد تصادفات مربوط به رانندگان بومی استان بوده است، اظهار کرد: متاسفانه در ماهها و روزهای اخیر نیزشاهد کشته شدن افراد بومی در محورهای جاده ای استان بودیم.

 

سهم ناایمن بودن جاده ها را نمی توان نادیده گرفت

وی با اذعان به اینکه البته نمی توان سهم ناایمن بودن جاده ها را در تصادفات نادیده گرفت،عنوان کرد: با این وجود بخشی از تصادفات به عدم توجه رانندگان،خستگی ناشی از ساعات بالای رانندگی و نبود سرعت مطمئنه برمی گردد.

 

کیفی سازی جاده ها از الزامات است

سرهنگ عزیزی,ادامه داد: در بحث ایمن سازی جاده های استان، نیازمند کیفی سازی راهها ونصب دوربین های نظارتی به ویژه در راه های دوطرفه هستیم.

 

وی با بیان اینکه نصب دوربین های کنترل سرعت و افزایش تعداد این دوربین ها می تواند در کاهش تلفات تصادفات موثر باشد،گفت: متاسفانه هنوز هم جاده های دوطرفه استان فاقد دوربین های نظارتی است و این کمبود باید هرچه سریع ترر مرتفع گردد.

 

رییس پلیس راه استان همدان درادامه با بیان اینکه، تصادفات دسته جمعی بخشی از تلفات جاده ای را تشکیل می دهند،عنوان کرد: در این بین،گردنه اسدآباد و جاده منتهی به غارعلیصدر تا بیجارنیازمند سرمایه گذاری به منظور ایمن سازی و نصب دوربین های نظارتی است و البته در اولویت اقدامات می باشند.

 

غفلت از جاده های فرعی و دوطرفه جان افراد را به خطر می اندازد

سرهنگ عزیزی با اشاره به اینکه درحال حاضر دوربین‌هایی نظارتی در آزادراه‌‌ نصب شد ه اما هنوز جاده های دوطرفه و پر خطر ما از این نوع دوربین ها محروم هستند، بیان کرد:غفلت از جاده های فرعی و دوطرفه جان افراد را به خطر می اندازد.

 

برف کم بارید اما تصادفات جرحی و فوتی کاهش نیافت

رییس پلیس راه استان همدان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عدم کاهش تصادفات در زمستان سال جاری،گفـت: علی رغم اینکه درنیمه دوم امسال با تعدد بارش های جوی مواجه نبودیم اما کاهش تصادفات جرحی و فوتی نیزاتفاق نیافتاد.

 

وی بر لزوم افزایش توجه رانندگان و همچنین ایمن سازی راههای استان بار دیگر تاکید کرد.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید اسکندر موسوی‌زاده گفت: اغلب عشایر خوزستان به مناطق ییلاقی کوچ کردند و از استان خارج شدند، اما عده‌ای از عشایر شهر‌های دزفول و اندیمشک دچار مشکلاتی شدند.   وی با بیان اینکه جاده‌های عشایری دزفول و اندیمشک بر اثر بارندگی آسیب دیدند، افزود: این شرایط به لوازم چند خانوار عشایری در منطقه پشمینه‌زار اندیمشک خسارت زد و موجب تلف شدن تعدادی از احشام آنها شد.   موسوی زاده می‌گوید: تکمیل جاده‌های عشایری مورد تاکید است که پس از بارندگی اقدام به بازگشایی خواهد شد.   مدیرکل امور عشایر استان خوزستان ادامه داد: جاده‌های عشایری سردشت دزفول و الوار گرمسیری اندیمشک مسدود شدند و مسیر دسترسی به عشایر آیت مناطق قطع شده که در حال حاضر امکان بازگشایی مسیر‌ها وجود ندارد.   وی با تاکید بر اینکه بازگشایی جاده‌های عشایری پس از پایان بارندگی امکان‌پذیر است، گفت: مورد جدی از آسیب به عشایر بر اثر بارندگی گزارش نشده که در صورت اطلاع اقدامات لازم انجام خواهد شد.   به گفته موسوی زاده؛ بازدید از مناطق عشایری که بیشترین میزان بارندگی را در روز‌های اخیر تجربه کردند، همچنان ادامه دارد.   جمعیت جامعه عشایری که در این فصل در خوزستان ساکن هستند حدود ۴۰ هزار خانوار و ۲۰۰ هزار نفر است.

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • هیچ گونه مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر